Boala inflamatorie pelvină: ce este și cum se tratează

Inflamație pelvină. Boala inflamatorie pelvină (BIP) sau anexita - Medic Chat

Conținutul

  Quinolona si metronidazolum 2.

  inflamație pelvină simptome de dureri articulare de greață

  Cefalosporina de generatia a treia  o doza injectabil intramuscular 3. Cefalosporina de generatia a doua si clorhidrat de tetraciclina Pacienta va fi reevaluata la trei zile. In cazul esecului terapeutic se impune spitalizarea, cu administrarea de antibiotic intravenos.

  inflamație pelvină

  Din cauza faptului ca majoritatea BIP este cauzata de germeni cu transmitere sexuala, se impune tratarea cu antibiotic si a partenerului precum si folosirea prezervativului pe toata durata tratamentului. Evolutie, Complicatii, Profilaxie 1.

  Risc crescut de sarcina extrauterina dupa un episod  de BIP 2.

  inflamație pelvină se înalță cu dureri articulare

  Pelviperitonita inflamatia peritoneului pelvin. Profilaxie Este legata in general de managementul actului sexual prin limitarea la un singur partener. Riscul este redus in cazul in care partenerii sexuali sunt testati pentru boli cu transmitere sexuala, inaintea inceperii relatiei.

  inflamație pelvină

  In cazul depistarii unei infectii ambii parteneri  trebuie sa primeasca tratament adecvat, iar in toata aceasta perioada se va utiliza prezervativul. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.

  L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile inflamație pelvină pe site inflamație pelvină materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel.

  boli ale ligamentelor și tendoanelor articulației șoldului