Afectiunile piciorului si gleznei

Boala gleznei. Care sunt simptomele osteoartritei gleznei?

Conținutul

  Surse de informatie Semne de alarma: umflarea picioarelor edem Umflarea picioarelor se poate produce in oricare boala gleznei a membrelor - laba piciorului, glezne, gambe sau coapse.

  boala gleznei

  Acumularea de fluid se numeste edem. Umflarea picioarelor este rezultatul acumularii de fluid retentie de fluida inflamarii tesuturilor bolnave sau a incheieturilor.

  articulațiile mâinilor și picioarelor doare ce pastile sulful tratează articulațiile

  Despre Majoritatea cauzelor umflarii picioarelor, precum o leziune, sezutul ori statul in picioare prelungit, sunt usor de depistat. Uneori, umflarea picioarelor ar putea fi semnul unei afectiuni mai serioase, precum boala de inima sau un tromb.

  boala gleznei

  Ce sa faci imediat! Umflarea picioarelor provocata de retentia de fluide edem periferic Se numeste edem boala gleznei si poate fi determinat de o problema a sistemului circulator, limfatic sau a rinichilor.

  boala gleznei

  De boala gleznei, picioarele se pot umfla dupa ce stai mult in picioare sau stai in sezut o lunga perioada ca in cazul calatoriei cu avionuldaca esti supraponderal, sedentar sau cand porti sosete stranse. Factori cauzatori ai edemului periferic: Insuficienta renala acuta.

  boala gleznei