Afinele de Beriu, pe pieţele de desfacere din toată Europa

Afine comune, Afinele de Beriu, pe pieţele de desfacere din toată Europa

Conținutul

  Michael Jordan a prins un pește-spadă de de kg Totul a început după ce o firmă din Chile a cumpărat teren, afine comune cultivat afine, iar afacerea a mers de la an la an tot mai bine.

  Emil Bîc, agricultor de profesie, afine comune unul dintre cei care a luat imediat exemplul investitorilor străini. Investiţia pentru un hectar de afini este în jur de 20 de mii de euro.

  dureri articulare în timpul extensiei

  Totul e să aibă răbdare, deoarece afinii, odată plantaţi, au nevoie de 3 ani pentru primul rod. Afine comune început, producţia la hectar este de tone, pentru afine comune apoi producţia să ajungă şi la tone pe hectar. Tatiana Nistoresc a început să cultive afine anul trecut, iar cultura ei depăşeşte acum un hectar.

  artroza articulației genunchiului 2 grade ce este dureri articulare la femeile mai în vârstă

  Am renunţat la serviciu, la tot, pentru plantaţia asta. De câştigat din afacerea cu afinele au şi tinerii din comună. Angajaţi cu ziua la cules, ei pot pelin pentru tratamentul articulațiilor căştige, pentru o lună de muncă, în jur de 1.

  artroza îngenuncheează cum să tratezi

  Numărul tot mai mare de agricultori care încep să investească în culturi de afine a determinat autorităţile din Beriu să organizeze aici un festival afine comune acestor fructe. În această vară va fi cea de-a doua ediţie, la care cultivatorii îşi vor expune marfa şi vor încerca să le ofere invitaţilor o alternativă sănătoasă afine comune petrecerile cu mici şi bere.

  Simptomele leziunii ligamentelor de șold umflarea durerii în articulația degetului

  Reporter: Andrada Velciov.